Konferens

Välkommen hit för era möten!

Här får ni arbeta helt ostört i en miljö som inspirerar till både aktivitet, kreativitet och gemenskap. Under perioden oktober-maj hyr vi ut huset för konferens och då med möjlighet att checka in tidigare än under sommarmånaderna, dvs ni erbjuds tillgång till huset från kl 9 Dag 1 och ni är välkomna att stanna till klockan 13 Dag 2.

Ett helt hus för er själva?

Då är Lotsvillan alldeles perfekt. Här har många kollegor samlats genom åren för att blanda möte med aktivitet och många har gjort matlagningen till en gemensam avslutning på dagen. Här finns ingen lokal som lämpar sig för fler än 14 personer i ”konferens-sittning” och det är en perfekt storlek på gruppen för då får alla eget sovrum.

Rekommenderas för grupper mellan 9-14 personer.  

Tack för dagarna hos er i fina Lotsvillan. Vi är verkligen supernöjda och kommer gärna tillbaka!
Bertil Johansson, DNB Finans

Mindre möten.

Är gruppen inte så stor kanske Lotsvillan Penthouse (max 8) räcker för mötet och ni kan komplettera med ett antal sovrum i villan om behov finns.  Vi anpassar helt enkelt hur stor del av huset ni behöver efter storleken på sällskapet.

Vi tycker Lotsvillan är perfekt för konferens. Vi har haft vår årliga Kick-Off i Lotsvillan sedan 2017 och vi har såklart bokat in oss till hösten igen.
Petter Lilia, Wasa Kredit

Allt som behövs.

Vid konferensbokning erbjuder vi frukost och hjälp med inhandling om så önskas. Likaså om ni vill ha tips och hjälp att ordna aktiviteter.

Här finns:

  • Wi-Fi
  • Flyttbar projektor
  • Blädderblock
  • Kök

Bokning

Skicka ett mail till info@lotsvillan.com så återkommer vid med en offert.

Vid avbeställning senare än 4 veckor innan ankomst debiteras 100% av bokningens värde. Avbokningsregler gäller först vid bekräftad bokning av konferens.
Frågor & svar

Ifall du undrar något.

Ifall du har en fråga som inte finns besvarad, hör av dig på info@lotsvillan.com.
Finns projektor?
+

Ja

Finns blädderblock?
+

Ja

Finns Wi-Fi?
+

Ja

Finns kök för matlagning?
+

Ja

Finns enkelrum?
+

Vi konferens måste man hyra antingen Penthouse eller hela villan och då fördelar ni rummen precis som ni vill. Hyr ni hela villan har ni tillgång till 14 sovrum.

Kan vi beställa frukost?
+

Ja, vid hyra av hela Lotsvillan erbjuder vi frukost vid konferens.

Kan man beställa lunch och middag?
+

Vi lagar ingen mat här men hjälper gärna till med tips på catering och restauranger. Eller varför inte en kock, som kommer och lagar mat med er?

Vad ska vi boka?
+

Är ni max 8 personer tipsar vi om Lotsvillan Penthouse i kombination med några extra sovrum. Är ni fler än 8, men max 14 personer blir det bäst med hela villan. Vi har ingen lokal där ni kan sitta i konferenssittning fler än 14 personer.

Finns bastu?
+

Tyvärr inte

Är det mysigt på Lotsvillan?
+

OM det är😊 Välkommen hit och kolla. Vi hoppas inte du blir besviken!

Kan man få titta på planritningen?
+

Såklart!

Kika här för ytterligare frågor och svar.